Vernieuwde zaak Bakkerij Brouwer geopend


Het eerste  filmpje op de YouTube account van Bakkerij Brouwer: De heropening van de bakkerij in het oude dorp door de jongste generatie...  


Zoon Klaas en dochter Julyna openden de zaak van Jan en Jannie de Boer.De grote partytent die naast Bakkerij Brouwer in Wijk 7 was neergezet, bleek woensdagavond een gouden greep. Want de publieke belangstelling voor de heropening van de totaal vernieuwde en uitgebreide zaak, was enorm. Eigenaar Jan de Boer schat dat meer dan duizend mensen tijdens het open huis een kijkje kwamen nemen. 

Onder anderen Fred van Urk hield een toespraak. Hij begeleidde het project. Na de opening, door zoon Klaas en dochter Julyna van eigenaars Jan en Jannie de Boer, mochten klanten de zaak bekijken, was er een hapje en een drankje en konden er foto’s en een filmpje bekeken worden. Valerius kwam Grote belangstelling voor het open huis.spelen, de rookton stond aan en zo werd het een bijzonder gezellig samenzijn. Vandaag (donderdag) werd gestart met de openingsactie. Zowel in Wijk 7 als in de vestiging in het Urkerhard, kunnen klanten tot en met zaterdag een gevulde big shopper of een viersmakenvlaai kopen. Ook daarvoor liep het meteen storm. Vlak voor de opening ging ook nog de door Lub Ras gemaakte website online.
 
bron tekst en foto's in dit artikel: www.opurk.nl
 
N.B. Binnenkort komt het bedrijfsfilmpje dat tijdens de opening was te bekijken, ook online op deze site!